24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Program

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Okullarda şiddet, geçim derdi sorunlarıyla boğuşan öğretmenlere özel bir program hazırlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Hazırlanan etkinlikler, tüm illerden seçilen ve mesleğinde fark yaratan öğretmenlerin katılımıyla 22 Kasım’da Ankara’da başlayacak. Etkinlikler kapsamında, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 81 ilde düzenlenen “Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim” temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer alacağı serginin açılışı yapılacak ve yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilecek. 81 ilden seçilen mesleğinde fark yaratan öğretmenler ve şehit öğretmen yakınları, “Şehit Öğretmenler Abidesi” ziyaret ettikten sonra “100. Yıl Eğitim Hatıra Ormanına” fidan dikecek. Sonrasında, tarihî ve kültürel geziler kapsamında Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnografya Müzesi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, 1 ve 2. Meclis Binası, Hacı Bayram Veli Cami ve Müzesi ile Taceddin Dergâhı ziyaret edilecek. Aynı günün akşamında, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla öğretmenler ve şehit öğretmen yakınlarına akşam yemeği verilecek. Öğretmenler, kültürel ve tarihî geziler kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Beştepe Millet Camisi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayisini (TUSAŞ) ziyaret edecek. Aynı günün akşamında, Başkent Öğretmenevinde şehit öğretmen yakınlarına akşam yemeği verilecek ve Hayati İnanç’ın şehitlik ile ilgili programı olacak. Öğretmenler, 24 Kasım’da Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Anıtkabir’i ziyaret edecek.
24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Okullarda şiddet, geçim derdi sorunlarıyla boğuşan öğretmenlere özel bir program hazırlandı.

Öğretmenler İçin İstanbul’da da özel program

Öğretmenler; Ankara’daki programın ardından tarihî, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceği özel programla 24 ve 25 Kasım’da İstanbul’da ağırlanacak. İstanbul’daki özel programda öğretmenler; Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya Camisi, Sultanahmet Meydanı, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi gibi İstanbul’un tarihî, kültürel ve doğal alanlarını ziyaret edecek. Öğretmenler, sonrasında BAYKAR AE-GE Merkezini ziyaret edecek. Öte yandan, 81 ilden seçilen mesleğinde fark yaratan öğretmenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından da kabul edilmesi bekleniyor. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Program

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin