Garanti Bankası Emekliler İçin Aralık Ayı Kampanyalarını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu özel kampanya kapsamında emekli vatandaşlara yönelik sunulan avantajlardan biri, emeklilik ikramiyesi. Banka, emeklilere özel olarak belirlediği bir tutarda ikramiye verecek. Yılbaşını öncesi yapılması beklenen bu ödemeler, emekliler için büyük bir avantaj sağlayabilir. Ayrıca banka, emeklilere özel faizsiz kredi teklifleri de sunuyor. Bu fırsatlar da emeklilere sunulan kampanyanın bir parçası olarak görülüyor.

Garanti Bankası’nın Aralık ayı boyunca devam edecek bu kampanyası, emekli vatandaşları maddi anlamda destek sağlamayı amaçlıyor. Kampanya kapsamındaki avantajlar, emeklilere maddi konularda rahat bir nefes alabilmeleri için bir fırsat sunacak.

500 TL Harcayana 1.500 TL Bonus Hediye!

Garanti Bankası, Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olarak, emekli müşterileri için yılbaşı öncesinde müjdeli haberler verdi. Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Aralık ayında emeklileri sevindirecek bir dizi avantajın sunulacağı duyuruldu.

Yeni yıla sayılı günler kala, Garanti BBVA’nın emekli müşterileri için özel olarak hazırladığı kampanya içinde yer alacak avantajlardan biri, emeklilik ikramiyesi oldu. Banka, emekli vatandaşlara özel belirlenen bir ikramiye ile Aralık ayını daha da özel kılmayı amaçlıyor. Ayrıca emeklilere özel faizsiz kredi teklifleri de bu kampanyanın bir parçası olarak sunulacak. Açıklanan avantajlar arasında, Garanti BBVA tarafından sunulan yüksek miktarlı emeklilik kredisi de dikkat çekiyor. Emeklilere özel olarak sunulan bu yüksek miktardaki kredi teklifi, düşük faiz oranları ve kolay başvuru süreci ile emekli müşterilere çeşitli avantajlar sunacak.

Bu kampanyalardan faydalanmak için emeklilerin maaşlarını Garanti Bankası üzerinden almaları ve 3 yıl boyunca da aynı bankada kalmayı taahhüt etmeleri gerekmekte. Banka, 50 bin TL’ye kadar uygun faiz oranları sunarken, 36 aya kadar vade fırsatı ve geri ödemeler için 3 ay da erteleme imkanı sunacak. Öte yandan Banka, 7 bin 500 TL’lik promosyon ödemelerinin yanı sıra 500 TL miktarında yapılacak olan harcamalara da tam 1.000 TL ile 1.500 TL arasında bonus veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Garanti Bankası Emekliler İçin Aralık Ayı Kampanyalarını Duyurdu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin