Sağlık Çalışanları Cumhuriyetimizin 100 Yılına Özel Düzenlenen Etkinlikte ‘Nazende Sevgilim’ Türküsü Seslendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HEP-SEN tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikte, sağlık çalışanları ‘Nazende Sevgilim’ Türküsünü seslendirdi.

Türkiye genelinde Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlanırken, Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN), çok farklı ve ses getiren bir etkinliğe imza attı. Sağlık çalışanları Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel, ‘Nazende Sevgilim’ Türküsünü seslendirdi.

Sağlık Çalışanları Cumhuriyetimizin 100 Yılına Özel Düzenlenen Etkinlikte ‘Nazende Sevgilim’ Türküsü Seslendirdi

HEP-SEN yetkilileri, şunları söyledi, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aziz Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini zaferle taçlandırarak inşa ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılına girmiş bulunmaktayız. Aziz Türk milletinin, yemeden içmeden, onca yokluğa rağmen, tüfek yoksa süngü ile savaşıp, vatan sevgisi uğruna nice canlar kaybederek kazandığı topraklarda huzurla yaşadığımız 100. yıldayız. 29 Ekim, bir ulusun bağımsızlığa olan özlemi ve hürriyet arayışının bir nişanesidir. Cumhuriyet, bir ulusun yeniden doğuşunun simgesidir. Cumhuriyet, umut dolu bir geleceğin habercisidir. Bizler de bu vatan toprağının fertleri olarak, atalarımızın paha biçilmez emaneti olan Cumhuriyetimiz için çalışmaktayız. HEP-SEN ailesi olarak Cumhuriyetimizin şanına yaraşır bir şekilde, Atatürk ilke ve inkılaplarına; özgürlük, demokrasi ve eşitliğe olan bağlılığımızı her daim sürdürmekteyiz. Üyelerimiz, HEP-SEN Kültür Sanat Kurulumuzun çalışmasıyla, Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen, sizler için ‘Nazende Sevgilim’ adlı parçayı seslendirdi. Geleceğe HEP-SEN’le hep umutla yürüyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! DAİMA İZİNDE, HEP’SENİNLE! Türkiye’nin En Genç ve Dinamik Yeni Nesil Sağlık Sendikası” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Çalışanları Cumhuriyetimizin 100 Yılına Özel Düzenlenen Etkinlikte ‘Nazende Sevgilim’ Türküsü Seslendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin