Sosyal Hizmet Çalışanlarının Talepleri Masada

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan Eryılmaz’ı ziyaret ederek sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini iletti.

Görüşmede sosyal hizmet tazminatının kapsamının genişletilmesi, Ek ders ücreti karşılığında görev yapanların kadroya alınması,  Ek derslilerin mali ve özlük haklarının genişletilmesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görevli hemşirelerin tazminatına artış yapılması, Nöbet karşılığı verilen ek ders ücretinde artış yapılması gibi konular gündeme alındı.

Sağlık Sen, yeni mevzuat çalışmasında birlikte hareket edilmesi, konuyla ilgili birlikte çalışma yapılmasını talep etti.

Sendikanın Talepleri 

  • Sosyal hizmet tazminatının kapsamının genişletilmesi: Daha fazla çalışanın bu tazminattan faydalanabilmesi için.
  • Ek ders ücreti karşılığında görev yapanların kadroya alınması: Bu personelin istikrarlı bir çalışma ortamına kavuşması için.
  • Ek derslilerin mali ve özlük haklarının genişletilmesi: Bu personelin emeğinin karşılığını tam olarak alabilmesi için.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görevli hemşirelerin tazminatına artış yapılması: Hemşirelerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için.
  • Nöbet karşılığı verilen ek ders ücretinde artış yapılması: Nöbet tutan personelin emeğinin karşılığını tam olarak alabilmesi için. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal Hizmet Çalışanlarının Talepleri Masada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin