Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 255 şüpheli yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı koordinesinde, terör örgütlerinin faaliyetleri ve finans kaynaklarının engellenmesi kapsamında, PKK’ya yönelik Ağrı, Ankara, Antalya, Ardahan, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Mardin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tunceli ve Van il jandarma komutanlıklarınca gerçekleştirilen operasyonlarda 41 zanlı yakalandı.
BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ (BTÖ), DEAŞ, FETÖ VE SOL TERÖR ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 2️⃣5️⃣5️⃣ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU ŞÜPHELİSİ YAKALANDI.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ ÖVDÜĞÜ TESPİT EDİLEN 3️⃣8️⃣ ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

Jandarma Genel… pic.twitter.com/0gBCO268Hc

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik Antalya, Çankırı, Edirne, Hatay, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Mardin, Niğde, Samsun ve Yozgat il jandarma komutanlıkları tarafından düzenlenen operasyonlarda ise 19 zanlı gözaltına alındı.
FETÖ’ye yönelik Afyonkarahisar, Bartın, Bursa, Edirne, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Van il jandarma komutanlıklarınca düzenlenen operasyonlarda da 40 şüpheli yakalandı.
Terörizmin finansmanına yönelik Balıkesir, Diyarbakır, Erzurum, Muş ve Şırnak il jandarma komutanlığınca düzenlenen operasyonlarda 24 zanlı gözaltına alındı.
Sol terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 131 şüpheli yakalandı.
Adıyaman, Amasya, Antalya, Ardahan, Aydın, Bingöl, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Iğdır, İstanbul, Karabük, Karaman, Konya, Manisa, Muş, Sakarya, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Yozgat il jandarma komutanlıklarınca, sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütlerini övücü paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen 38 zanlı hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 255 şüpheli yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜlkedeHaber.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin