05 Temmuz 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Galatasaray’ın Futbol Şube Sorumlusu Işıtan Gün’ün geçmişteki bazı paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.
Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan yaptığı hastagh çalışmasıyla Işıtan Gün’ü istifaya davet etti. Uygunsuz içerikli bir ifadeyle birçok paylaşım yapan Işıtan Gün için binlerce taraftar tepki göstererek kulüpten ayrılmasını istedi.
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün’ün tartışma yaratan paylaşımları hakkında, Twitter’dan açıklama yaptı.
Elmas, “Kabul etmemiz mümkün değil. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün konu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır” dedi.
Kabul etmemiz mümkün değil. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün konu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır.
— Burak Elmas (@burakelmas_tr) January 15, 2022
Işıtan Gün, sosyal medyada paylaştığı tweetlerin gündem olmasının ardından açıklamada bulundu. Gün, “Bu ifadelerin neden bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum. Ancak bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim.” ifadelerini kullandı.
Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim.
— Işıtan Gün (@isitangun) January 15, 2022
Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Necati Ateş’e veda paylaşımı
Uyuşturucudan yargılanan Ali Osman Akat tahliye edildi
Kılıçdaroğlu: Bugün 22.00’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim
Ezgi Mola’ya ‘Musa Orhan’ cezası
Beşiktaş Belediyesi Çocuk Korosu’na, “Müzikalite – Müzikal Dinamikler” ödülü
4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 6 bin 465 TL
Ahmet Nur Çebi’den TFF’ye: İstifa edin
Rusya 34 Fransız diplomatı istenmeyen kişi ilan etti
Başkan Rıza Akpolat’tan 19 Mayıs mesajı
Netflix, 150 kişiyi işten çıkardı. Gerekçe, “Abone kaybı”
40 yılın en yüksek seviyesi: İngiltere’de enflasyon yüzde 9!
Saadet Partisi’nden de 19 Mayıs mesajı
CHP’nin SADAT önergesi, AKP ve MHP’den gelen oylarla reddedildi
Tarkan’ı üzen ölüm!
Erdoğan SADAT’la hiç alakam yok diyor ama..
Benzine yapılan 1,70 TL zammın ardından bu gece 1,03 kuruş daha zam geliyor
Cumartesi Anneleri’nden Hanife Yıldız gözaltına alındı
‘Emekçi Mülteciler’ belgeseli gala yapıyor
İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı için referandum çağrısı